Om oss

Dahlbäck/Söderberg är Åsa Dahlbäck och Anders Söderberg. Med masterexamen i design från HDK (Högskolan för Design och Konsthantverk) har vi sedan 2008 arbetat för kunder i Göteborg, Stockholm och Malmö. 2014 tog vi guld i Svenska Designpriset. Yey! Utöver vår egen kompetens har vi ett nätverk av begåvade copywriters, fotografer, webbutvecklare och animatörer. Allt för att möta ert behov på bästa sätt.

Åsa Dahlbäck

Art Director (MFA) / Account Manager
Tel: 0707-49 37 28
[email protected]

Anders Söderberg

Art Director (MFA)
Tel: 0709-28 74 10
[email protected]

Vår metod

Ovanför ser ni vår arbetsmetod, från första koppen till slutleveransen. Här finns rutin och plats för flera avstämningar i resan mot ett gemensamt resultat.

Vårt kontor

Det ser lite tomt ut men här är vanligtvis fullt ös. Ni hittar oss mitt emot Hagabadet i Göteborg, en trappa upp på Norra Allégatan 8. Välkommen!

Åsa & Anders

Dahlbäck/Söderberg är Åsa Dahlbäck och Anders Söderberg. Med masterexamen i design från HDK har vi sedan 2008 arbetat för kunder i Göteborg, Stockholm och Malmö. När vi inte är på kontoret hittar du oss på en spelning i stan eller i trädgården i Mölnlycke.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.