Om oss

Dahlbäck/Söderberg är Åsa Dahlbäck och Anders Söderberg. Med masterexamen i design (MFA) från HDK (Högskolan för Design och Konsthantverk) har vi sedan 2008 arbetat för kunder i Göteborg, Stockholm och Malmö. 2014 tog vi guld i Svenska Designpriset. Yey! Utöver vår egen kompetens har vi ett nätverk av begåvade copywriters, fotografer, webbutvecklare och animatörer. Allt för att möta ert behov på bästa sätt.

Åsa Dahlbäck

Art Director (MFA) / Account Manager
Tel: 0707-49 37 28
[email protected]

Anders Söderberg

Design Director (MFA)
Tel: 0709-28 74 10
[email protected]

Vår metod

Ovanför ser ni vår arbetsmetod, från första koppen till slutleveransen. Här finns rutin och plats för flera avstämningar i resan mot ett gemensamt resultat. Vårt nära samarbete med Göteborgstryckeriet och webbutvecklare har gjort att vi kan kvalitetssäkra våra tryckta och digitala produktioner.

Vårt kontor

Det ser lite tomt ut men här är vanligtvis fullt ös. Ni hittar oss mitt emot Hagabadet i Göteborg, en trappa upp på Norra Allégatan 8. Scrolla ner och ta kontakt med Åsa Dahlbäck för ett möte eller ett kostnadsförslag. Välkommen!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.